lovgrenskalivet.blogg.se

Lövgrenska Livet med Jakt, Natur och Familj! Vi är ett par födda år 1975. Tanken med denna blogg, är att använda den som en dagbok. Skriva ner händelser och andra upplevelser som gör vårt liv lite rikare. Vi som har detta liv tillsammans, heter Tony och Viktoria. Två stycken före detta "vilsna" själar, som äntligen har hittat hem och även våra rätta element. Likasinnade själar, som brinner för naturens tillgångar. Vi två, är familjen stöttepelare. Robusta, stadiga och med hjärtan av guld. Lär er att känna oss genom denna blogg! Följ med oss på vår vandring genom livets alla upplevelser...

Healing!

Publicerad 2015-02-09 16:43:00 i Allmänt,

Healing, helande kraft. Det är vad som är på gång i det Lövgrenska Livet.
Den 6-7 Juni kommer vi genom gå en kurs i Reiki healing med Anna-Lena Vikström i Karlstad.
Och direkt efter den kan vi börja använda det på klienter. Sen kommer ytterligare fördjupningar i ämnet.
Healing är inte så märkvärdigt som det låter. Det handlar om energier från universum. Likt månen som framkallar flod och ebb med sin energi. Likt solen som alstrar värme genom sin energi.
Inget värre än så.
 
Reiki är handpåläggning. Genom händerna strömmar energin in i ett annat material som människokroppen.
En helare ger inte energi, den förmedlar. Blir som transformator.
 
Healing botar inte sjuka människor eller för den del djur och växter. Healing ger kroppen energi till att själv läka de felande partierna så långt som möjligt är, beroende på hur mycket kroppen klarar av att ta imot.
Det är ingen mirakel kur som flera vill utstå, det är våran egen kropp som utför mirakel i bland.
Healing kan hjälpa till att kroppen blir så stark att vissa sjukdomstillfällen upphör. Healing ska ses som ett komplement till vården så ock naturmediciner.
 
Känslan att få healing är olika för varje individ, för vissa känns ingenting. Dock tillgodoses alla med den energi som är aktuell för tillfället. Tredje omgången brukar de flesta kunna känna av någonting. Kan vara värme, kyla, stickningar och/eller andliga upplevelser.
 
Vi kommer nu satsa ALL IN på det hära. Vi har tålamodet och ser det som en resa genom livet, där vi får möjlighet att hjälpa människor till bättre fysiska och psykiska välmående.
Detta är något vi båda varit inne på en stor del av våra liv. Jag har själv fått Healing under 90- talet och vet att det fungerar.
Viktoria ska nu i början på mars få sin första behandling av Anna-Lena.
 
Healing är lugnande och är väldigt bra till psykisk ohälsa bl.a.
I dag är Reiki Healing även av myndigheter accepterad då företag får göra avdrag och kan användas av friskvårds peng likt styrketräning, simning etc.
 
Vi kommer i från mitten av Juni månad 2015 behöva "test" personer till vår mottagning. Där varje deltagare får 3 omgångar Reiki Healing. Symbolisk kostnad på 150skr pertillfälle. Efter varje tillfälle vill vi göra en kort intervju om händelsen som vi nedtecknar. Och efter den sista omgången sätter vi oss ner för en total utvärdering.
Vi kommer gå ut med att söka "test" personer, så hojta till om just du är intresserad av detta. Ni har allt att vinna med positiva energier.
 
Mer om Reiki healingen kommer efterhand och även hur Viktoria upplever sin upplevelse i Mars månad.
 
Foto kommer naturligtvis finnas kvar till försäljning och så småningom även lite med örter och dylikt. Även stenar och kristaller kommer finnas till försäljning vad det lider.
 
Livet är en energi om vågor, upplev dem genom kärlekens kraft..
 
För Lövgrenska Livet Jakt & Natur: Tony Lövgren
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela