lovgrenskalivet.blogg.se

Lövgrenska Livet med Jakt, Natur och Familj! Vi är ett par födda år 1975. Tanken med denna blogg, är att använda den som en dagbok. Skriva ner händelser och andra upplevelser som gör vårt liv lite rikare. Vi som har detta liv tillsammans, heter Tony och Viktoria. Två stycken före detta "vilsna" själar, som äntligen har hittat hem och även våra rätta element. Likasinnade själar, som brinner för naturens tillgångar. Vi två, är familjen stöttepelare. Robusta, stadiga och med hjärtan av guld. Lär er att känna oss genom denna blogg! Följ med oss på vår vandring genom livets alla upplevelser...

Grums ik klara för Hockeyettan!

Publicerad 2017-04-17 17:16:49 i Allmänt, Hockey,

Idag kom det väntade beslutet. Grums hockey är tillbaka i ettan efter 10år...

Ska bli otroligt spännande att följa ettan nu. Det är redan en bra produkt med många streamade matcher. Hockeyettan har även ett eget program med klipp, intervjuer och analyser. Och i detta finns nu Grums med.
Årets lag skulle absolut inte göra bort sig, men några nyförvärv behövs naturligtvis. Tempot är betydligt högre och topplagen håller riktigt bra klass. 

Blir även ett laddat derby mot Forshaga att se fram i mot. Annars tror jag de flesta här i kring hoppas på att degraderade Västerås hamnar i Västserien, som de tillhör. Men allt beror på hur Förbundet sätter ihop serierna.
Men Grums mot Västerås oj oj oj.. Det trodde man aldrig.. Blir spännande att se hur Vik satsar nu och om de vill upp till Allsvenskan direkt?

Skulle va intressant att veta vad Grums har för planer nu framöver. Kämpa för nytt kontrakt, eller mot Allettan efter jul?
Det viktiga är att de klarar sig kvar och kan bygga upp organisation och laget efter det. Och att de får klass spelare till Hockeygymnasiet, vilket är en mycket viktig plantskola. 

Mycket positivt på Bruksorten nu. Kanske Grums blir som i fornstora dar? Det var härifrån hela Värmland styrdes från en gång i tiden...

Kommer med mer info då serien är spikad. Kanske att det kommit mer info runt laget med då.. Serien ska spikas den 20:e så snart snart snart..,

Heja Gruuuuuuums!!! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela