lovgrenskalivet.blogg.se

Lövgrenska Livet med Jakt, Natur och Familj! Vi är ett par födda år 1975. Tanken med denna blogg, är att använda den som en dagbok. Skriva ner händelser och andra upplevelser som gör vårt liv lite rikare. Vi som har detta liv tillsammans, heter Tony och Viktoria. Två stycken före detta "vilsna" själar, som äntligen har hittat hem och även våra rätta element. Likasinnade själar, som brinner för naturens tillgångar. Vi två, är familjen stöttepelare. Robusta, stadiga och med hjärtan av guld. Lär er att känna oss genom denna blogg! Följ med oss på vår vandring genom livets alla upplevelser...

Andlighet!

Publicerad 2015-06-08 10:48:00 i Levnadsstil,

Andlighet, vad är det idag? Finns hur många utbildningar som helst i dag i Sverige. Medium, healers etc.
Allt för många ser pengarna före det andliga tyvärr. Andlighet kan generera pengar, visst. Men i syfte är det andliga Ren Kärlek. Andligheten ska utbilda individen till att infånga sitt högre jag! Vi ska visa medmänsklighet och leva med och av naturen på dess överskott. Vi ska inte förstöra förutsättningar för växter och djur att kunna uppehålla livskrafter. Vi måste lära oss att bli mer ekologiska och värna det vatten som finns för vår överlevnad.
Alltså, andlighet är inte bara att få kontakt "med andra sidan", det är så ofantligt mycket mer. Det är varje dag vi lever. Och vi lever av olika syften men mot samma mål: Kärlek! Tänk kärlek och framför allt ge kärlek! Det har inget med religioner att göra. Varje enskild individ är lika viktig. Pengar styr ALDRIG det andliga, eller vårt syfte!
 
En del människor besitter "gåvan" att vara lite djupare inom det andliga. De som får kontakt och de som kan hela tex. Tyvärr blir många av dem misstrodda, pga. att det blivit så många som anser sig besitta egenskaper de inte har. De tror sig veta, men framförallt så vill de vara av betydelse att besitta dessa djupa sidor. Och detta är verkligen olyckligt. Det kan få ödesdigra konsekvenser. I stället är det viktigt vi tar lärdom och accepterar var vi står idag. Vi kan bara det vi kan just nu. Men, vi kanske med hårt jobb och en kärleksfull vilja kunna skaffa kunskap till vårt hjärta.
 
Ju äldre vår kropp blir, ju mer lärdom kan vi ta till oss. Eller rättare sagt, vi ska ta till oss. Vi har alla det andliga med oss oavsett om vi tror på det eller inte. Och det kommer till oss när vi minst anar i livet.
Men som en vis man sa om healing, det är bara att träna, träna och träna som gäller. Vi alla har energier som vi kan hela med, gäller bara att kunna få ut max. Energierna hittar sen fram till dit de behövs som mest. Vi måste bara kunna lära oss att vara mer medvetna om det som finns i oss och runt oss. Livet är ingen bagatell, det är att förstå, och förstå sig på.
 
Andlighet är också att dö. Det tillhör vår process. Kroppen är ett verktyg som slits ut till slut. Och just det är målet, vi ska leva ut livet tills kroppen säger stopp. Ingen annan ska slutföra det. Och vad som händer efter det kommer alla att få veta. Och jag tror på ljuset på andra sidan. Vi skulle inte bara finnas till i en kropp en liten stund av evigheten. Finns ingen som helst logik eller mening med det. Vi har ett större syfte än så. Och en fattig får uppleva lika vackert ljus som en som är miljardär. Alla är lika älskade. Gäller bara inse det för var och en.
 
 
För Lövgrenska Livet Jakt & Natur: Tony Lövgren

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela