lovgrenskalivet.blogg.se

Lövgrenska Livet med Jakt, Natur och Familj! Vi är ett par födda år 1975. Tanken med denna blogg, är att använda den som en dagbok. Skriva ner händelser och andra upplevelser som gör vårt liv lite rikare. Vi som har detta liv tillsammans, heter Tony och Viktoria. Två stycken före detta "vilsna" själar, som äntligen har hittat hem och även våra rätta element. Likasinnade själar, som brinner för naturens tillgångar. Vi två, är familjen stöttepelare. Robusta, stadiga och med hjärtan av guld. Lär er att känna oss genom denna blogg! Följ med oss på vår vandring genom livets alla upplevelser...

Vår och stenar med kraft!

Publicerad 2015-03-10 10:13:16 i Allmänt,

Våren annalkas med sol värme och för den delen en hel del vind. Gårdagens fantastiska värme innebar att mycket tid blev förlagd utomhus. Vinterleksaker plockades in i boden hur lätt som helst. Även pannrummet blev rensat på grejer av min fantastiska fru Viktoria. Sen placerade jag ut till boden det vi ska ha kvar och till ett annat utrymme sorterades brännbart material. Det blir nog snart en vår brasa på gården skulle jag tro.
 Inne i köket finns nu plantor av tomat, gurka och melon. Där de ska få och "götta" till sig innan de åker ut i växthuset. Kommer även en massa andra plantor som ska förgylla gården. Bl.a en hel del med lavendel som kommer att "skördas" frampå. Den kommer att hamna i olika oljor och badbomber till försäljning och eget bruk.
Sen blir det en hel del örter för mat och läkande. Där den mycket effektiva ingefäran ska få sin del. Ingefäran som är så bra till och för så mycket, ex-vis magont, illamående, graviditets illamående, gaser, förkylningar, hjärtat, hjärnan, levern etc.
Kolla upp det får ni se vilken fantastisk produkt detta är. Äter själv ingefära varje dag. En härligt stark smak =)
 Naturligtvis kommer det att komma upp lite olika blommor och buskar med. Vi ska försöka få till något bra med årens hjälp. Då vi kommer ta vara på så mycket fröer vi kan till nästkommande år. Och på så sätt få en större odling på ett billigt sätt.
 
Vi ska ju gå utbildning i healing en helg i Juni, något som kommer bli grunden i vårt yrkessamma liv. Och i samma anda finns ju väldigt mycket med stenar och kristaller för olika ändamål. Jag själv bär nu Amnetist och hematit runt halsen och en blå agat i fickan. Den blå agaten, en vacker sten, valde ut mig som bärare. Något som jag tydligen för stunden behövde.
I vårt hem ska vi även få upp bergskristall och pendel. Vad allt detta betyder finns att läsa om på internet på olika sidor. Vi kommer även tids nog ha egen försäljning av dessa och många fler.
Det andliga som vi är inne i är en helt underbar väg att vandra då vi båda brinner för det. Vi får verkligen utlopp för vem vi egentligen är. Det tog sin tid men kanske först nu vi är redo.
Vilka fler vägar det kommer att bära tar vi efter hand som det kommer. Det som är bestämt är att först Viktoria ska gå en ettårig medial utbildning. Hon besitter redan den begåvningen med att ha kontakt med ande världen. Hon har även träffat för henne okända människor och berättat hur deras liv har varit och hur framtiden ter sig. Genom utbildningen kommer hon att få lära sig stänga av och på och även komma djupare. Hon kommer även lära sig att rensa hus osv.. Här på våran i år 215 år gamla gård finns en hel del energier. Dock ej störande utan av positiv karaktär. Dock har hon i bland känt av olustigheter. Och troligen är det en man som här tog sitt eget liv. Uppgifter vi fått bekräftat dessutom i efterhand.
 
Vår framtid är ljus, och det kommer även andra att få tillgång till. Så vi börjar med healing och inkommer med vägledning. Följ vår väg och ta chansen själv att få. Vi börjar ge healing redan i mitten av juni till en symbolisk summa. All healing kommer bestå av ljus och värme.
 
För Lövgrenska Livet Jakt & Natur // Tony
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela